lørdag den 8. september 2012

Lørdags frokost.

Hjemmelavet pirogger og blandet salat :)

4 kommentarer:

  1. Mums! Har du en opskrift på piroggerne, det har jeg aldrig prøvet at lave før?

    Og hvor er din dug/voksdug fra? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er faktisk ganske nemt, fik opskriften af Trine.

      Dej: bolledej penslet med æg

      Fyld: oksekød, hvidkål, hytteost og forskellige krydderier.

      Næste gang jeg laver dem tror jeg også jeg vil putte peberfrugt i :)

      Dugen er fra stof og stil til 24 kr pr meter ;)

      Slet
    2. Tak, det lyder dejligt nemt - må prøves!

      Den er fed den dug, har desværre ikke den slags butik her i byen, måske jeg også kan få det stof i Stof 2000?

      Slet
  2. Uhm, pirogger er altid lækkert!

    - Anne

    SvarSlet